Arrangement på kroen er minimumsbestilling 8 cou.

Ønsker man at afholde det i eget lokale er det minimum 15 cou.

Bruncharrangement i 5 timer

  1. Pålægsfad med diverse grønt
  2. Ostefade med frisk frugt
  3. 2 slags marmelade
  4. Frikadeller
  5. Scrambled æg med krydderurter
  6. Brunchpølser
  7. Pandekager med sirup
  8. Marinerede Kyllingspyd
  9. Rundstykker - boller og rugbrød
  10. Diverse wienerbrød
  11. Kaffe, the, juice, saftevand og mælk
  12. Veloplagt personale
  13. Lyse duge og valgfri servietter-blomsterdekoration i passende farve

Pris pr. cou. 219,00 kr.  børn under 12 år. 99,00 kr.

Øl, sodavand og vin kan tilkøbes forhør nærmere

 

 

 

 

 

 

 

Vores populære Heldagsarrangement

  1. Velkomstdrink
  2. 3 retters menu eller buffet efter nedenstående menuplan.
  3. Øl, sodavand, isvand og husets vine under hele arrangementet
  4. Kaffe og the ( der må medbringes småkager)
  5. Valgfrie duge og servietter efter sortiment
  6. Flotte opdækkede borde og veloplagt personale

 

Arrangement i 5 timer pris pr. cou. 399,00 kr.

Arrangement i 6 timer pris pr. cou. 459,00 kr.

Arrangement i 7 timer pris pr. cou. 525,00 kr.

Arrangement i 8 timer pris pr. cou. 575,00 kr.

Tilvalg:

1 glas dessertvin                       35,00 kr.

Valgfri natmad fra brouchure   55,00 kr.

der må medbringes div. spiritus.

Børn under 12 år ½ pris.

 

 

 

 

 

Forretter vælg mellem:

  1. Fisketallerken med 4 slags fisk ( serveres på fad ved Bordet) (+ 35,-)
  2. 5 slags tapas med mayo, pesto (serveres på fad ved bordet) (+35,-)
  3. 2 stk. tarteletter med høns i asparges
  4. Butterdejsskal med dampet og stegt fisk garneret med hummersovs (+ 20,-)
  5. Suppe efter eget valg
  6. Indbagt laks med flødestuvet spinat

Hovedretter vælg mellem:

  1. Kalveculotte med pom risolees, årstidens grøntsager og bearnaisesovs
  2. Kalvefilet (+ 35 kr. pr. cou.) med petitkartofler, ovnbagte grøntsager og rødvinssovs
  3. Kalvesteg stegt som vildt med brune og hvide kartofler, vildtsovs, asier, tyttebær og waldorffsalat.
  4. Helstegt svinekam hvide kartofler, franske kartofler, rødkål og skysovs
  5. Glaseret skinke med flødekartofler, broccolisalat, mixedsalat, dressing og flutes.
  6. Perlehønebryst med ristede kartofler, friske grøntsager, waldorffsalat og svampesovs.
  7. Helstegt oksemørbrad (+ 45 kr. pr. cou.) med petitkartofler, årstidens grøntsager og bordelaisesauce.

Desserter vælg mellem:

  1. Rubinsteinkage med vandbakkelser
  2. Islagkage med vanillieis og chokoladestykker
  3. Blødende chokoladekage med is og frisk frugt
  4. Nøddekurv med rørt is og frugt
  5. Dessertbord med diverse kager og desserter (+30,-)
  6. Flamberede brombær med rørt is

Pris pr. cou. hovedret 179,00 kr.

Pris pr. cou. 2 retter 219,00 kr.

Pris pr. cou. 3 retter 259,00 kr.

 

 

 

 

Buffetarrangement

Forret vælg mellem: begge dele serveres ved bordet.

  1. Fiskesymfoni med 4 slags fisk, hjemmebagt brød, diverse tilbehør
  2. Tapas med 5 forskellige lækre tapas med hjemmebagt brød og diverse tilbehør

På buffet

  1. Glaseret skinke
  2. Timianstegt kalveculotte
  3. Marineret svinekam
  4. Kyllingbryst med pesto og bacon

Tilbehør

  1. 3 forskellig slags salater - forskellige brødtyper
  2. flødekartofler og smørristede kartofler
  3. Rødvinssovs

Dessertbuffet

  1. Tærte med vaniljecreme 
  2. Brownies med frisk frugt
  3. Islagkage

Pris pr. cou. 259,00 kr. Børn under 12 år ½ pris

 

 

Natmad frit valg kun 55,00 kr.

  1. Pålægsbord med 4 slags pålæg, lun leverposte, rugbrød og hjemmebagte boller
  2. Suppe efter eget valg
  3. Biksemad med rødbeder og bearnaisesovs
  4. Hotdog med tilbehør
  5. Diverse tærter med grøn salat, dressing og brød
  6. Tacoskaller med okse og kyllingfyld dertil salater og dressing

Assentoft Kro & Kokkens Diner

Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00 DKK
Dette website anvender cookies. OK